Service som du förtjänar

Oavsett vilken slags verksamhet du driver, om du är själv eller har många medarbetare, om du jobbar dag eller natt så förtjänar du tillgänglig och hjälpsam service, när du än behöver!

På Paytrim erbjuder vi flera värdefulla funktioner för att undvika situationer där du inte kan ta betalt för dina varor eller tjänster. Vi vågar lova att vi har Sveriges bästa kundtjänst, den är öppen dygnet runt, varje dag, så att du alltid kan känna dig trygg. Hos oss är hjälpen bara ett samtal bort.
Byt till Paytrim nu

Vår vision - marknadens bästa service

På Paytrim anser vi att små och medelstora företag förtjänar lika bra service och funktionalitet som ges stora bolag. Vår service är skräddarsydd för att ge dig värdefulla funktioner och en transparent prissättning med schyssta villkor. 

Ingen bindningstid
Ingen månadsavgift
24 timmar om dygnet support

Smarta funktioner för din verksamhet

Genom att investera i en riktigt bra betallösning och stabila kortterminaler säkerställer du att du alltid kan ta betalt, när du vill. Ibland strular dock tekniken eller saker går sönder.

Oroa dig inte; har du ett löpande terminalavtal så ingår backupterminal och försäkring i vår service, dessutom byter vi ut dina terminal efter 24 månader utan extra kostnad – allt som krävs är ett snabbt samtal till vår support!

Vad Paytrim ger dig

Vi vet att din kortterminal är hjärtat i din verksamhet därför har vi satt en ny standard för terminalleasing. Paytrims kortterminaler ger dig marknadens bästa service, vi tar hand om dina betalningar på ett helt nytt sätt och du kan alltid känna dig trygg.

36 månaders SWAP

Vi byter ut din terminal direkt om den slutar fungera

Terminalförsäkring

Om terminalen slutar fungera ersätter vi med en ny

Backupterminal

En extra terminal som backup, vi ser till att du är igång på 5 minuter

24 månaders SWAP

Efter 24 månader kan du välja att byta ut din kortterminal utan extra kostnader så att du alltid har bra och uppdaterade hjälpmedel när du behöver ta betalt.

Terminalförsäkring

Om något händer, byter vi din terminal. Allt du behöver göra är att kontakta vår support som har öppet dygnet runt alla dagar i veckan.

Backupterminal

Vi erbjuder en extra kortterminal som backup som du har på plats. Skulle olyckan vara framme eller du har andra problem är du igång med din backupterminal på bara 5 minuter.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

VI RINGER UPP DIG!

Vi tror på service - så vi svarar i telefon, eller ringer upp dig 24/7 365 dagar om året.

Vänligen avaktivera addblock för att se detta formulär!

Enkelt, smart, och transparent

Har supportfrågor? Vill prata med en betalexpert? Vill du veta mer om Paytrim? Ring eller mejla oss, så hjälper vi dig!

Kontakta oss

BLI KUND

Är du redo att ta nästa steg in i framtiden för din restaurang? Då är vi redo att hjälpa dig!

Kontakta oss, så pratar vi med om hur vi tillsammans kan nå dina mål, och förvandla betallösningen från en krånglig kostnad till en smart och spännande intäktskälla för din verksamhet!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Uppdatera din verksamhet med framtidens betallösning i din kassa. Inget onödigt krångel och inga höga kostnader.